Wanddecoratie ideeën voor kinderen

Zie zelf hoe uw (klein)kind met een Moderne Wanddecoratie op een eigentijdse manier in beeld wordt gebracht. Ga verder dan standaard kinderfotografie: Kies voor Wanddecoratie ideeën met het eigen verhaal van uw kind!

Originele Wanddecoratie ideeën voor kinderen
Zolang als de fotocamera bestaat is er sprake van kinderfotografie. Kinderen van rijke mensen werden eerder zelfs helemaal geschilderd in een portret. Fotograferen ging veel sneller en makkelijker dan het maken van een compleet schilderij.

Naast zijn vakmanschap liet de schilder zich inspireren door de achtergrond van het kind, het gezin en de familietradities. Je ziet bijvoorbeeld oude schilderijen met Wanddecoratie voor kinderen en portretten waarin een kind bij het schip van zijn vader staat omdat deze kapitein was op een koopvaardijschip.

De kunstschilders zagen uitdaging in het maken van een persoonlijke en Originele Wanddecoratie, daar waar de fotograaf in later tijden veelal slechts ‘een plaatje schoot’.

Terug in de tijd met Originele Wanddecoratie ideeën
Frankenbol maakt met veel plezier een origineel toegesneden Moderne Wanddecoratie van uw (klein)kind. Dit betekent dat het niet een kwestie is van ‘een fotoshoot’ en klaar. Het is belangrijk om kennis te maken en van gedachten te wisselen om tot u Originele Wanddecoratie te komen.

Laat je inspireren…Originele Wanddecoratie ideeën voor kinderen
Het voorgaande klinkt wellicht allemaal wat abstract, maar Frankenbol maakt uw Wanddecoratie Idee heel concreet. Samen kijken we wat uw kind bijzonder maakt, en brengen dit op een niet-alledaagse manier in beeld.

Bij voorkeur gebruiken we daarbij attributen die voor jou een speciale waarde hebben zoals een zelfgemaakte tekening, kleding, verkleedspullen en/of speelgoed…

Wanddecoratie ideeën voor kinderen locatie Het Wanddecoratie idee van Jessica en Marit (Voorschoten):
Harold van der Velde vertelt: “Wij hebben twee prachtige dochters”. Fantastisch om te zien hoe verschillend kinderen kunnen zijn. De Jessica is gek op paarden en Marit doet niets liever dan spelen met ballen: Sport en spel!”

“We lieten Coen Franken van beide kinderen een fantasie Design Wanddecoratie maken. Als onbekenden bij ons komen gaan ze altijd even stilstaan om te beoordelen of het echt is wat ze zien of niet!”

Wanddecoratie ideeën voor kinderen 2De Originele Wanddecoratie: Op handen gedragen….Familie Pieterse (Leiden)
We wilden voor opa en oma een familieportret laten maken.

Maar dan niet zo statig. Samen met Frankenbol bedachten een Originele Wanddecoratie dat de kinderen en ons als ouders eens anders zou tonen….verrassend was het zeker!

Wanddecoratie ideeën voor kinderen drakenvoorbeeld

Originele Wanddecoratie van Peter de Later (Zoetermeer):
“Mijn zoon is inmiddels 15, maar in de periode dat hij een jaar of 4 oud was bestond zijn wereld vooral uit ridders, kastelen en draken. Samen met zijn buurjongen verzamelden ze alles wat daarmee te maken heeft. Ze verkleedden zich zelfs als ‘echte’ ridders. Die tijd is nu helemaal voorbij en zijn fantasiewereld van toen is hij zelf nu vergeten. Destijds heeft het mij op het idee gebracht om hem als ridder op een draak echt te laten vliegen in een Originele Design Wanddecoratie. Een prachtige herinnering!”

De voordelen van Design Wanddecoratie voor kinderen
Wat mij betreft zijn er 3 grote voordelen van Originele Wanddecoratie ideeën voor kinderen boven een standaard fotoshoot:

  • Het is meer dan kinderfotografie: Een Originele en persoonlijke Wanddecoratie.
  • Een originele Wanddecoratie brengt het eigen verhaal van uw kind in beeld.
  • U heeft een blijvende herinnering aan een bijzondere periode uit het leven van uw kind.

Kinderfotografie? Doe het anders dan de massa…
De mogelijkheden van Art & Design Wanddecoratie ideeën voor kinderen zijn eindeloos. Laat geheel vrijblijvend weten wat uw (klein)kind zo bijzonder maakt.

U bereikt Frankenbol via wanddecoratiekinderen@frankenbol.nl.


Laat dit eenvoudig aan vrienden en relaties zien door te klikken: