Moderne Wanddecoratie

Uw Moderne Wanddecoratie in 4 stappen
Een op maat gemaakte Originele Wanddecoratie Ideeën laten maken, hoe doe je dat?
Is het niet lastig als van te voren niet bekend is hoe het resultaat er uit ziet?
Frankenbol heeft de nodige ervaring en zorgt in 4 stappen dat uw Wanddecoratie precies wordt wat u zoekt:

Stap 1. Inspiratie opdoen voor uw Moderne Wanddecoratie
De eerste stap is de meest belangrijke: Persoonlijk kennismaken. In een gesprek luisteren we naar uw persoonlijk verhaal. Samen bedenken we dat een passend beeldconcept dat uw persoonlijk verhaal ‘vertelt’.

Dan stellen we samen vast of het ontwerp een Surrealistische Wanddecoratie, Realistische Wanddecoratie, Fantasie Wanddecoratie , een Fotocollage Wanddecoratie of Abstracte Wanddecoratie gaat worden.
Tegelijkertijd krijgt u te zien uit welke stijlen van werken van frankenbol u kunt kiezen om een beeld te krijgen van wat u uiteindelijk voor een Wanddecoratie idee kunt verwachten.

De plaats waar de Wanddecoratie komt te hangen is belangrijk om rekening mee te houden: Wordt het een wanddecoratie in de woonkamer, wanddecoratie in de slaapkamer, wanddecoratie op kantoor of in de wacht- of ontvangstruimte van uw bedrijf?
Welke kleuren en stijl past bij u?

Verder kijken we samen hoe het design het beste gepresenteerd kan worden qua afmetingen en te gebruiken Moderne Wanddecoratie materialen:
– Metalen Wanddecoratie
Houten Wanddecoratie
Canvas Wanddecoratie
Aluminium Wanddecoratie
Plexiglas Wanddecoratie

Bronbeelden voor uw Moderne Wanddecoratie worden door Frankenbol zelf gemaakt en/of u kunt foto’s en ander beeldmateriaal aanleveren.

Belangrijk uitgangspunt is dat u altijd van te voren weet wat het maken van uw eigen Originele Wanddecoratie u gaat kosten en uiteraard wat het gaat opbrengen. Naar aanleiding van het eerste gesprek en het vastgestelde idee maken wij een prijsopgave.

Stap 2.  Moderne Wanddecoratie: Het basisconcept
Frankenbol gaat aan de slag. We verzamelen beeldmateriaal. Er wordt een basisconcept van uw Wanddecoratie gerealiseerd. Nu wordt duidelijk wat u voor een eindresultaat kunt verwachten. U kunt aanvullende wensen kenbaar maken.

Stap 3.  Laatste aanwijzingen en afronding Wanddecoratie
Het eindresultaat wordt gepresenteerd. Frankenbol reserveert altijd een tijdspanne om op het laatste moment nog wijzigingen door te voeren.

Stap 4. De levering van uw Moderne Wanddecoratie
Het eindresultaat wordt in principe altijd persoonlijk afgeleverd. Indien gewenst kan uw persoonlijke en op maat gemaakte Moderne Wanddecoratie toegestuurd worden.

Alles is er op gericht aan uw verwachtingen te voldoen. En het werkt! Vraag gerust naar referenties als u meer wil weten voordat u een opdracht voor een Moderne Wanddecoratie Ideeën geeft.

Laat dit eenvoudig aan vrienden en relaties zien door te klikken: