Originele wanddecoratie

Uw passie en droomwens wordt vandaag op spraakmakende wijze in beeld gebracht, exclusief en op grootformaat op een Originele Wanddecoratie.
Een Originele Wanddecoratie voor uzelf of naasten, in een tijd waarin iedereen al lijkt te hebben wat zijn hartje begeert.

Laat uw persoonlijk verhaal in beeld brengen met een Originele Wanddecoratie!Een Originele Wanddecoratie is bereikbaar voor iedereen: Al vanaf 150,- euro maakt Frankenbol een Moderne Wanddecoratie voor u.

Originele Wanddecoratie
Wat is uw droomwens? Heeft u een persoonlijke passie?
U denkt vast wel eens aan het ultieme geluk: “Wat zou ik het liefste willen in mijn leven?”.
Verras jezelf, partner, kinderen, vriend of vriendin met een foto wanddecoratie. Een professioneel fotografisch kunstwerk overw uw zelfgekozen liefde, droom of hobby.

Stel u eens voor…
Wij gaan samen uw Originele Wanddecoratie waarmaken of uw passie op een unieke manier in beeld brengen: Herleef het verleden, visualiseer uw ultieme toekomst, fantasie of persoonlijke passie.

Frankenbol zorgt dat u vandaag nog filmster, koning, voetbalheld, topmodel, sprookjesfiguur of de winnaar van de staatsloterij wordt.
Uw Design Foto Wanddecoratie, naar wens sfeervol en kleurrijk, realistisch, irrealistisch, abstract of als moderne fotocollage vormgegeven.

Originele Wanddecoratie: Sla twee vliegen in één klap!
Met een Originele Wanddecoratie brengt u niet alleen op een exclusieve manier uw persoonlijke verhaal in beeld. Een prominent sieraad in uw woning of bedrijf.
U heeft jarenlang plezier: Bij het maken van uw wanddecoratie wordt gebruik gemaakt van fotobeelden en hoogwaardige Wanddecoratie Materialen.


De Originele Wanddecoratie van Jessica en Marit (Voorschoten):

Harold van der Velde vertelt: “Wij hebben twee prachtige dochters”. Fantastisch om te zien hoe verschillend kinderen kunnen zijn. De Jessica is gek op paarden en Marit doet niets liever dan spelen met ballen: Sport en spel!”

“We lieten Coen Franken van beide kinderen een Originele Wanddecoratie maken. Als vrienden bij ons komen gaan ze altijd even stilstaan om te beoordelen of het echt is wat ze zien!”

De Originele Wanddecoratie van Fleur en John (Den Haag):
Fleur de Waal: “Mijn man en ik hebben ieder een drukke baan. Onze passie is natuur en paardrijden. Eens hopen we in het oosten van het land een boerderij te kopen en ieder ons eigen paard te kunnen verzorgen. “

“Iedereen kan het nu bewonderen! Onze droom is nu al echt te zien en hangt prominent boven de eettafel in onze eigen Design Wanddecoratie.”

De vogelpassie van Gerard Smit (Breukelen):
Tess Smit Vertelt: “Mijn man Gerard is pas geleden 60 geworden. Dat was voor mij een belangrijk moment om bij stil te staan”.
“Ik zocht een persoonlijk en originele Wanddecoratie. Samen met Coen Franken bedachten we om Gerard zijn grootste passie in beeld te brengen: Hij reisde de hele wereld over om vogels te observeren. Vanaf nu vliegt Gerard zelf ook”. “Gewoon achter ons huis in het weiland. Origineel en ook nog eens een sfeervolle kunstwerk!”. De reacties op onze Originele Wanddecoratie zijn overweldigend!

Doe het anders dan de massa…kies voor Originele Wanddecoratie op maat
De mogelijkheden met Design Wanddecoraties zijn eindeloos. Spreekt het idee je aan? Laat geheel vrijblijvend jouw droomwens of passie weten via originelewanddecoratie@frankenbol.nl.

Moderne Wanddecoratie Materialen
Doe direct inspiratie op. Bekijk hier enkele van de vele mogelijkheden voor uw Originele Design Wanddecoratie:

– Metalen Wanddecoratie
Houten Wanddecoratie
Canvas Wanddecoratie
Aluminium Wanddecoratie
Plexiglas Wanddecoratie

Wilt u vrijblijvend advies en in overleg Originele Wanddecoratie Ideeën opdoen?
Neem dan contact op met Frankenbol, voor de precies bij u passende Moderne Wanddecoratie.

 


Laat dit eenvoudig aan vrienden en relaties zien door te klikken: